PODIUM 3D

In september en oktober vindt er nieuw kunstproject plaats: PODIUM 3D. Drie kunstenaars bundelen met PODIUM 3D de drie dimensies muziek, kunst en poëzie.
Gitariste en zangeres Jacqueline Snel, beeldende kunstenaar Miriam van der Linden en dichter Lammert Hoeve vullen vanuit ieders invalshoek acht thema’s in. De drie kunstvormen smelten als het ware samen. Ervaar het als een emotie in drie lagen, als 3-dimensionaal, PODIUM 3D!

25 sep. Boskapel, Laag-Soeren 16:00
30 sep. Oude Ettense Kerk, Etten (Gld) 20:00
02 okt. Dorpskerk Schaarsbergen, Arnhem 16:00
14 okt. Podium Doesburg, Doesburg 20:00
16 okt. Nicolaaskerk, Ellecom 16:00
23 okt. Serre van Rozendaal, Rozendaal 16:00
29 okt. Kapel Bronkhorst, Bronkhorst 16:00

Kom kijken, luisteren en genieten van deze unieke voorstelling!
De voorstelling duurt ruim een uur. Drankje na afloop.
Toegang: €15 (inclusief consumptie); voorverkoop €14 tot één dag voor de voorstelling
Bestel je tickets per mail (info@snelopgitaar.nl) of 06 224 88 503.

 

Jacqueline Snel (Gaanderen) speelt vanaf haar 9e gitaar, studeerde klassiek gitaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en zingt luisterliedjes. In haar optredens wisselt ze de liedjes af met gitaarsolo’s. Snel is ook actief als uitvaartgitariste en gitaardocente.

Miriam van der Linden (Dieren) verbeeldt het onbenoembare in haar schilderijen en papierkunst. Ze is voortdurend op zoek naar de essentie en achtergrond van wat ze ziet en beleeft. Van der Linden schept haar eigen papier en heeft regelmatig exposities en workshops.

Lammert Hoeve (Rozendaal) vertaalt zijn belevenissen en waarnemingen in gedichten. Zijn gedichten zijn humorvol en hebben doorgaans een dubbele lading. Hoeve won diverse poëzieprijzen. In zijn voortuin staat altijd een gedicht, zo is hij ‘dichter aan de weg’.

Dit bericht is geplaatst in Volgende Expositie. Bookmark de permalink.